van alles wat

Super bad en Scheveningen

Voor de vakantie had Marjan mij gemaild. Of ik interesse had in een groot zwembad voor in de tuin. Nu waren wij juist van plan om een groter bad te kopen maar ik vond ze overal nogal duur. Het kwam dus heel goed van pas !

Chris kwam hem zondag even langs brengen. Het is inderdaad een super groot bad, echt geweldig ! Het duurde wel even voordat het opgepompt was maar we hebben allemaal mee geholpen. Het was ook wel nodig om af en toe te wisselen want na eventjes pompen liep het zweet al van je rug af. Wat een hitte !

bad1.jpg

Voordat ze er echt in konden zwemmen moesten de kinderen ook nog even geduld hebben want ook het vol laten lopen duurde even.

Maar dan heb je ook wat !!!

bad2.jpg

Om een uur of drie kwamen Gerard, Nardy en Daniëlle langs. Chris ging bij vieren weg en een half uur later stelde Nardy voor om naar Scheveningen te rijden. Aan het strand was het vast lekkerder dan in de warme tuin. En dat was ook zo… Er dachten alleen wel meer mensen hetzelfde over waardoor we aardig wat rondjes door de parkeergarage moesten rijden voordat we eindelijk een plekje vonden.

bad3.jpg

Bij de Mac even een frietje gegeten.

bad4.jpg

Bij een strandtent nog een kop koffie gedronken terwijl de kinderen in het zand speelden. Luuk vergat al snel dat hij geen zwembroek aan had en kwam met een druppende broek terug lopen.

bad5.jpg

We bekeken nog even wat winkeltjes, liepen over de boulevard en keken onze ogen uit. Er zitten aardig wat leuke lounche tentjes langs het strand zeg ! Nardy en ik hadden het erover. Dat is pas echt chillen ! Zitten op een bankje een rosé in de hand, een openhaard erbij, gave muziek, direct aan zee… Toen we een paar van die tenten hadden aangewezen en we het al lang weer over wat anders hadden wees Luuk Gerard op een strandtent : " Is die ook chill pap ?" Echt lief…

Waar we ook om moesten lachen ! Er liepen een paar jonge mannen voorbij en één zei aardig hard:( geen idee over wie maar niet over ons.) " Zo die is een partij lelijk ! " Zegt Nardy hard terug : " En bedankt !! " De jongen schrok zich een hoedje, keek Nardy aan en stamelde : " Nee jij niet ! Jij niet ! "

Standard

9 thoughts on “Super bad en Scheveningen

  1. Wat een privilege zo’n eigen zwembad. Er gaat natuurlijk niets boven het strand. Bedenk me dat ik van zwemmen ook altijd zin krijg in frites, gek hè! Met een enorme kloder mayo, een puntzak, zodat je vingers helemaal onder komen te zitten.

  2. Oh, wat heerlijk zo’n groot bad! Ik heb hier een klein badje, maar daar ga ik ook gewoon in voor de afkoeling. Maar Luuk en Rebecca gaan daar veel plezier van hebben!

    En Scheveningen is leuk! Heerlijke tentjes idd aan het strand. Wij gaan er wel eens op zaterdagavond heen en dan lekker op een terras zitten. Zo gezellig!

    Een fijne dag vandaag!
    Liefs Sandra

  3. Fijn dat jullie zoveel plezier hebben van het zwembad.
    Scheveningen is erg leuk, vooral ‘s avonds is het er erg gezellig en op zaterdagavond is er vaak live muziek.
    Fijn weekend, Kitty.

  4. Hallo Kitty
    Leuke weblog heb je veel leuke foto’s.
    Scheveningen is echt leuk.
    Helaas gaan we niet zo vaak.
    Binnekort misschien.
    fijne dag.
    Groetejs cathleen.

Leave a comment